athy Salden Claro Communications Over Mij

Jouw freelance copywriter

Claro Communications? Dat ben ik!
Kathy Salden. Ik werk als zelfstandig copywriter voor ambitieuze ondernemers en freelancers die een extra pen kunnen gebruiken.

Vroeger werkte ik als marketingcoördinator. Een gemiddeld netwerkgesprek verliep dus als volgt: “Ah, marketing. Jij wilt me iets aansmeren dat ik niet nodig heb.” Helaas is dat inderdaad wat heel wat merken doen. Maar goede marketing en dus ook goede copywriting probeert je niet te misleiden. Wil jij wél je diensten of producten verkopen maar niet je ziel? Dan ben ik de schrijver die je zoekt.

VRAAG EEN OFFERTE

Wat klanten zeggen

Hilde Vinckx

"Toen ik de eerste versie van mijn teksten te lezen kreeg werd ik warm en zowaar een beetje emotioneel. Ze zat er boenk op! Ze had mijn ‘tone of voice’ perfect te pakken en kon dingen omschrijven zoals ik het zelf nooit gekund had.
Ze heeft heel veel tijd genomen om met me te overleggen, tips te geven, dingen op te zoeken en zaken bij te schaven. Het voelde echt alsof ze nét zo achter mijn zaak staat als ikzelf.

Alleen dat al maakt dat ik haar nu met plezier en vertrouwen kan aanbevelen bij iedereen die zelf zit te vloeken op eigen teksten.

Kathy is heel professioneel en ook gewoon een hele lieve dame. Een sterke vrouw achter jezelf als ondernemer. Ze versterkt je zelfvertrouwen."

Hilde Vinckx,
Grafisch vormgever
Eigenaar van Vinckx Grafische Vormgeving

DAT WIL IK OOK

Online schrijfcursus

Haken klanten af op jouw website? Dan is dat meestal omdat ze iets niet begrijpen: ⁣ ⁣

  • wat je precies aanbiedt ⁣
  • wat jou uniek maakt ⁣
  • waarom ze jouw product of dienst écht nodig hebben ⁣

    Ruim die twijfels en obstakels uit de weg en herschrijf jouw teksten tot jouw aanbod zo klaar is als een klontje. ⁣Zo trek je de juiste klanten aan én vinden ze vanzelf de weg naar de kassa. ⁣

    Wil je zélf de teksten voor je website schrijven? Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan is mijn cursus Write that Website iets voor jou!
ONTDEK MIJN GEHEIME SCHRIJFTIPS